2018-10-27 05:06:31• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - A mai nap kifejezetten harmonikusan alakul

Napi horoszkóp október 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Vénusz kellemetlen kapcsolatba kerül az Uránusszal. A párja olyan dolgokat kér majd öntől, amit kizárt dolog, hogy teljesíteni tudna. Ne legyen emiatt lelkifurdalása, inkább engesztelje ki valamivel.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Az Uránusz szemben áll a Nappal. Ez a bolygóállás kicsit rámenőssé teheti önt, ebből lehet haszna, de lehet kára is. Egy érdekes találkozás részese lehet ezekben a napokban. Ügyelnie kell azonban arra, hogy ne mondja ki egyből, amit gondol, nehogy elriassza az illetőt, aki sokat tehet a karrierje előmozdítása érdekében!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az ön uralkodó bolygója együtt áll a Jupiterrel. Mindkét bolygó kapcsolódik az utazásokhoz, így ez kiváló alkalom arra, hogy meglátogassa vidéken élő rokonait, vagy barátait.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ha folyton védekező álláspontra helyezkedik, mások azt hihetik, hogy vaj van a fején. Ne vonuljon fedezékbe, álljon ki bátran mások elé, és mutassa meg, mit is tud valójában!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Az egész nap folyamán jó hangulatban lesz, és ezt még az sem tudja elrontani, ha partnere egy fontos kérdésben ellentmondana önnek. Nos, ha valóban megpróbálja kihozni önt a sodrából, meg se hallja, amit mond!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr együtt áll a Vénusszal a Skorpió jegyében. Most hihetetlen nagy energiával rendelkezik, ez feszültté teheti, ha nem tudja levezetni. Menjen el futni, az jót fog tenni!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A mai nap meghozza az ön számára a régóta áhított békét és nyugalmat. Örömteli eseményekben gazdag hétvége elé néz, mely tele lesz jobbnál jobb lehetőségekkel, elsősorban a magánélet vonalán.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Merkúr és a Jupiter együtt állnak a Skorpió jegyében. Sok lehetőséget kap a következő időszakban arra, hogy bebizonyítsa mire is képes. Ebből komoly haszna származik majd a jövőben.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Feltűnik az életében valaki, aki idősebb önnél, illetve sokkal befolyásosabb, és pénzügyi tanácsokat kíván adni önnek? Eszébe ne jusson elfogadni a javaslatát, ha nem akarja, hogy komoly veszteség érje!


Bak: XII. 22. - I. 19.
A Szaturnusz nagyon jó fényszögben van más bolygókkal. Eljött az ideje, hogy megtörténjen egy régóta tervezett, az otthonával kapcsolatos változás. Ami most végre megvalósul, azt csakis saját magának, az erőfeszítéseinek és a kitartó hitének köszönheti!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ha most nem a realitás talaján állva közelít a dolgokhoz, sajnos komoly csalódások érhetik. Ne vállalja túl magát, inkább igyekezzen lazítani egy kicsit! Egy nyomasztó adósság miatt aggódik… Ne féljen, rövidesen vissza tudja fizetni a kölcsönt!
 

 

Halak: II. 19. - III. 20.
A mai nap kifejezetten harmonikusan alakul, hosszú idő óta először megint jól érzi magát a bőrében. A kedvesével is teljes lesz az érzelmi és lelki összhang, ami mindkettejük számára nagyon fontos.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: